Afyon'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi! Afyon'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 6. maddesi hükümleri gereğince 03 Haziran Pazartesi günü saat 18.30'da Belediye Meclisi Toplantı Salonunda toplanacak.

Toplantının gündeminde dikkat çeken maddeler arasında 25. gündem maddesi olan, "Dinar, Başmakçı, Evciler, Karaadilli ve Yeşilçiftlik Belediyeleri ile ortak hizmet projeleri kapsamında protokol yapılması, yapılacak protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanı Burcu Köksal’a yetki verilmesi talebi hakkında teklif" yer alıyor.

25. gündem maddesine vatandaştan tepki geldi. ODAK’a konuşan bazı vatandaşlar, Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın bu teklifini “Burcu Köksal CHP’li Belediyelerin hamisi mi olmak istiyor? CHP’li belediye başkanlarına patron benim demek mi bu teklif? Hani rozeti çıkarıp herkesin Başkanı olacaktınız!” dediler.  Belediye Başkanı Burcu Köksal’a, söz konusu protokolü imzalamak üzere yetki verilmesi talebi, halkın çeşitli kesimlerinde farklı yorumlara neden oldu. Vatandaşlar, bu tür iş birliklerini siyasi bir hamle olarak değerlendirdi.

Kaynak: ÖZEL HABER: FADİME ÖZKARAN