Gazetemiz Kurucusu Mehmet Emin Güzbey,  Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, Merkez İlçe Başkanı Şükrü Aygün ve Teşkilat Başkanı İsmail Dane’yi misafir etti.

ÖNCELİK VATANDAŞIN PROBLEMLERİ

İstişare turları kapsamında birtakım ziyaretler gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Çakır, yaptığı ziyarette gündeme dair fikir alışverişinde bulundu. İl Başkanı Çakır, “Her ne kadar ülke ve Afyonkarahisar’ın gündemi yerel seçimler olsa da bizler öncelikli olarak seçim öncesinde vatandaşların problemlerini tespit noktasında hareket ediyoruz. Geçmişten bu zamana kadar hep olduğu gibi bizler hayra motor şerre freniz” dedi.

“ASLA MÜSAADE ETMEDİK, ETMEYİZ”

Sorunların tespiti noktasında Afyonkarahisar’ın tüm dinamikleriyle ortak akıl noktasında tespitlerini sürdürdüklerini ifade eden İl Başkanı Çakır, son zamanlarda bazı siyasi figürlerin Yeniden Refah Partisi’nin yerel seçimlerde ki stratejilerine alet etmeye kalkmalarını asla kabul etmeyeceklerini ifade etti. İl Başkanı Çakır, “Kişisel çıkarımları için kimse yarım asırlık milli görüş hareketini taşeron olarak kullanamaz. Buna asla müsaade etmedik, etmeyiz” diyerek kamuoyunda çıkan birtakım söylentilerin asılsız olduğunu kaydetti.

“SÖYLENTİLERE İTİBAR ETMEYİN”

İl Başkanı Çakır 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimleri’nde elbette demokrasinin doğası gereği aday adaylarının ve nihayetinde adayların olacağına ancak Yeniden Refah Partisi Genel Merkez’i dışında belirlenecek olan seçim takvimi haricinde gerçekleşen söylentilere Afyonkarahisarlı vatandaşların itibar etmemesi gerektiğinin altını çizdi.

“ERBAKAN’A GÖNÜLDEN BAĞLIYIZ”

İl Başkanı Çakır, “Her zaman söylediğimiz gibi Muhterem Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a gönülden bağlıyız. Bizim için asıl olan genel merkezimizin alacağı kararlardır. Bunun haricinde kamuoyuna yansıyacak vakitsiz her isim bizim için gereksiz teferruattan ibarettir. Aday adayları noktasında zamanı geldiğinde elbette görüşmeler, istişareler ve fizibiliteler yapılır. Bunların yeri kulisler değil, Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı binasıdır” dedi.

GÜNDEM TOPLUMSAL SIKINTILAR

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yapmış olduğu ziyarette hazır bulunan ve henüz göreve yeni atanan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Şükrü Aygün, Gazetemiz Kurucusu Mehmet Emin Güzbey’e şu aşamada seçimden ziyade Afyonkarahisar’ın gerek kültürel, gerek ekonomik gerekse sosyolojik açıdan sorunları tespit yoluna gittiklerini ifadelendirdi.

İNSANA DOKUNAN YÖNTEM ANLAYIŞI

Merkez İlçe Başkanı Aygün, “Bizler Afyonkarahisarımıza dair pek çok sorunu dönem dönem değil, düzenli olarak genel merkezimize kurumsallığımızın bir göstergesi olarak raporluyoruz. Çözümü noktasında sadece il yönetimi olarak bizler değil, genel merkezimizi de oyuna dahil ederek insana dokunabilen bir yönetim anlayışı sergiliyoruz” dedi.

Şanlıurfa'da Planlı Elektrik Kesintileri! Şanlıurfa'da Planlı Elektrik Kesintileri!

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Gazetemiz Kurucusu Mehmet Emin Güzbey, Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, Merkez İlçe Başkanı Şükrü Aygün ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Ziyaret günün anısına çekinilen fotoğrafların ardından son buldu. HABER: FADİME ÖZKARAN

 

#odakgazetesi #mehmetemingüzbey #fehmigürayçakır #şükrüaygün #ismaildane #aliküçükkartal #gökhankocaaslan #gündem #güncel

 

 

Editör: TE Bilisim