Yeni bir kampanya açıklaması İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası’ndan hesap açacak olan tüm müşterileri kapsayan duyuruda kampanya hakkında detaylara da yer verildi.

Buna göre; İşCep’in “Müşteri olmak istiyorum” özelliğini kullanarak İş Bankası müşterisi olduğunuzda 1 yıl boyunca ücretsiz EFT/havale imkanından ve daha birçok avantajdan yararlanabilirsiniz.

İŞ BANKASI’NDAN KAMPANYA AÇIKLAMASI

Hesabı olan 1 yıl bir kuruş ödeme yapmıyor! Hemen müşteri olmanız yeterli
 

İş Bankası üyesi özel müşteriler ve tacirler/yetkili satıcılar, İşCep’in “Müşteri olmak istiyorum” özelliğini kullanarak ücret muafiyetinden faydalanabilmektedir.

Bu istisna İşCep İş Bankası’ndan hesap açan müşteriler için bir yıl süreyle geçerlidir.

SİMPSONLAR GELECEĞİ NASIL BİLİYOR TÜYLER ÜRPERTEN ÖNGÖRÜLERİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ SİMPSONLAR GELECEĞİ NASIL BİLİYOR TÜYLER ÜRPERTEN ÖNGÖRÜLERİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

Bu istisna tek seferde 211.100 TL’ye kadar olan işlemler için geçerlidir.

Mesai saatleri dışındaki FAST işlemleri istisna kapsamında değildir. Resmi tatil günlerinde gerçekleştirilen EFT/FAST işlemleri muaf değildir.

Mesai saatleri dışında ve gece geç saatlerde (iş günlerinde saat 16.00’dan sonra), EFT/FAST, EFT, mobil havaleler, EFT mesai saatlerinin dışında yapılan çoklu ve zorunlu havaleler ile KKTC şubelerinden yapılan havale işlemlerinde muafiyet yoktur.

İstisna tanımı, İşCep’in “Müşteri olmak istiyorum” fonksiyonunu kullanarak İş Bankası müşterisi olarak kayıt olmanızı takip eden 7 iş günü içerisinde gerçekleşecektir.

Bu durum İşCep ve İnternet şubeleri üzerinden yapılan işlemlerde geçerlidir.

Kaynak: AHMET SARLIK