İl Başkanı Menteş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında, bu mübarek ayın manevi ikliminde birlik ve beraberliği pekiştirdiklerini, kardeşlik ve dostluk duygularını en üst seviyede paylaştıklarını belirtti. Ramazan ayının manevi zenginliklerle dolu olduğunu vurgulayan Menteş, millet olarak bayrama ulaşmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade etti.

BAYRAMA ULAŞMANIN MUTLULUĞU

İl Başkanı Menteş'in mesajında şu ifadelere yer verildi: "Bizleri bayrama ulaştıran Rabbimize sonsuz hamd ü senalar olsun. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının ilahi esintilerinin tüm hayatımızda devam etmesini dilerim."

BAYRAMLAR KARDEŞLİĞİ VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİRME GÜNLERİDİR

Menteş, bayramların birbirlerine gönül açma ve sevinci paylaşma günleri olduğunu belirterek, kardeşliği pekiştirme ve yürekleri birleştirme önemine vurgu yaptı. Ayrıca, bayramların milli ve dini duyguların pekişmesi, toplumun birlik ve beraberliğini sağlamada büyük önem taşıdığını ifade etti.

Kasapoğlu’ndan dikkat çeken konuşma! Kasapoğlu’ndan dikkat çeken konuşma!

DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DUYGULARININ ARTARAK DEVAM ETMESİ TEMENNİSİ

Menteş, Ramazan ayı boyunca gösterilen dayanışma, yardımlaşma ve kaynaşma duygularının artarak devam etmesini temenni etti. Mesajının sonunda, hemşehrileri başta olmak üzere aziz milletin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularıyla tebrik etti.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN