Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Marmara Üniversitesi’nde birlikte görev yaptığı eski çalışma arkadaşlarını Afyonkarahisar’da ağırladı.

Vali Yiğitbaşı, Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü görevinde bulunduğu dönemde birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarının kendisini ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Birlikte çok güzel anılar biriktirdik. Ayrı kalsak da o yılları hep güzelliklerle ve hayırla anıyoruz. O dönemde gençlerimizin, akademisyenlerimizin ve idarecilerimizin çalışmalarını en doğru, etkili ve çarpıcı şekilde kamuoyuna aktarmak için hep birlikte emek verdik.”

Farklı kurumlarda ve görevlerde olsalar da aynı ideal etrafında birleşmeye devam ettiklerini belirten Vali Yiğitbaşı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugün her birimiz farklı alanlarda hizmet veriyoruz ama ortak paydamız yine milletimize olan bağlılığımız. Birbirimizi hâlâ güzel duygularla hatırlıyor, yollarımız kesiştiğinde aynı heyecanla bir araya geliyoruz.”

Vali Yiğitbaşı, ziyaret sırasında kendisine bırakılan anlamlı bir notu da paylaştı:

“İnsan hatırlayabildiği ve hatırlanabildiği kadar var.”

Milletvekili Olgun Sahada: Birlik Ve Ortak Akıl Vurgusu!
Milletvekili Olgun Sahada: Birlik Ve Ortak Akıl Vurgusu!
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Gamze Karabulut