İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, partisinin Türkiye genelinde eş zamanlı başlattığı saha çalışmalarının ilk durağı olan Kütahya’da temaslarda bulundu.

AFSÜ Rektörü Şenocak’tan Halk Sağlığı Haftası Mesajı
AFSÜ Rektörü Şenocak’tan Halk Sağlığı Haftası Mesajı
İçeriği Görüntüle

Gzx Xy M H X M A A Hf2 Q

Milletvekili Olgun ve beraberindeki heyet birlikte kentte işçi ve spor camiasıyla bir araya geldi.

Gzxmmc W W0 A A7 Xpi

GREVDEKİ İŞÇİLERE DESTEK MESAJI

Milletvekili Olgun ve heyeti, Kütahya Şeker Fabrikası’ndaki grev alanını ziyaret ederek Şeker-İş Sendikası Kütahya Şube Başkanı Kenan Pıynar ve grevdeki işçilerle görüştü.

Gzx Xy H J W M A E 51 Q

Burada işçilere hitap eden Milletvekili Olgun, alın teri ve emeğin her zaman yanında olduklarını belirterek, “Destek için buradayız; alın terinin, emeğin ve adil ücret mücadelesinin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Gzx Xy N5 W M A A H5 Q A

KÜTAHYA SPOR KULÜBÜ’NE ZİYARET

Programın son durağında Kütahya Spor Kulübü’nü ziyaret eden Milletvekili Olgun, Kulüp Başkanı Osman Altınkaya ve futbolcularla bir araya geldi.

Gzxmme5 Ws A Ag S Z5

Sporun toplumun geleceği açısından büyük önem taşıdığını dile getiren Milletvekili Olgun, “Kulüp yönetimi ve futbolcularımızın gayreti, şehrimizin spor kültürünü ileri taşımak için gösterdikleri özveri gerçekten takdire şayan. Her zaman spora ve sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz; çünkü sağlam nesiller, güçlü bir spor altyapısıyla yetişir” diye konuştu.

Gzxmmh M X0 A A2 X M M

Kaynak: GAMZE KARABULUT