İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun ve İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, Salar İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Gn W0W02 X I A Ar T C

TÜRK-İŞ Sözcüsü Yasin Öztürk: "Eşitlik, Özgürlük, Adalet, Barış ve Demokrasi İçin Alanlardayız" TÜRK-İŞ Sözcüsü Yasin Öztürk: "Eşitlik, Özgürlük, Adalet, Barış ve Demokrasi İçin Alanlardayız"

Bayram programının ikinci gününde, Milletvekili Olgun ve İl Başkanı Mısırlıoğlu, kadim dostu ve siyasete birlikte başladığı kıymetli Salar Belediye Başkanı Halil Aygün ile Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fehmi Güray Çakır'ın ev sahipliğinde bayramlaşma programına katıldı.

Gn W0W5Z W M A Atyud

Sıcak karşılamaları ve samimi misafirperverlikleri için teşekkür eden Olgun, tüm hemşehrilerinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Kaynak: GAMZE KARABULUT