Tarım ve Orman Gençlik Konseyi 1. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı dolayısıyla Afyonkarahisar’da bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya; iş insanları, ziraat odası başkanları, birlik başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

KUMARTAŞLI’NIN DEĞERLENDİRMELERİ DİKKAT ÇEKTİ!
ATSO’da gerçekleştirilen kapalı toplantıda, yumurta sektöründen önde gelen isimlerden Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kumartaşlı tarafından yapılan değerlendirmeler, Bakan Yumaklı’nın dikkatini çekti. Toplantı boyunca sahadan aktarılan görüş ve tespitleri dikkatle dinleyen Bakan Yumaklı, istişare sürecine verilen katkının önemine vurgu yaptı.

BAKAN YUMAKLI’DAN AFYON PAYLAŞIMI
Toplantının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Yumaklı, Afyonkarahisar’daki istişare ortamına dikkat çekti. Yumaklı paylaşımında, “Afyonkarahisar’da sivil toplum kuruluşu ve sektör temsilcilerimizle bir aradayız. Sahadan gelen görüş ve öneriler doğrultusunda sektörümüzün mevcut durumunu, ihtiyaçlarını ve çözüm yollarını ele aldık. Ortak akıl ve istişareyle; üretimi güçlendiren, sürdürülebilirliği esas alan adımları kararlılıkla hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.





