Ziyaret sırasında kütüphane yöneticisi Mehmet Hafız Erdem’den kütüphanenin mevcut durumu, hizmetleri ve geleceğe yönelik projeleri hakkında detaylı bilgi aldı.

DAHA AKTİF KULLANILMASI GEREKTİĞİNİ BELİRTTİ!

Kaymakam Bildirici, kütüphanelerin toplumun bilgiye erişimini kolaylaştıran, bireylerin gelişimlerine katkı sağlayan önemli merkezler olduğunu vurguladı. Eğitim ve kültür faaliyetlerinin desteklenmesi adına kütüphanenin daha aktif kullanılması gerektiğini belirtti.

AK Parti Milletvekilleri, İhsaniye Heyetini ile Ne Görüştü? AK Parti Milletvekilleri, İhsaniye Heyetini ile Ne Görüştü?

AFYONKARAHİSAR İNSAN HAKLARI YARDIM DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

Ziyaretin ardından Kaymakam İsmail Bildirici, makamında Afyonkarahisar İnsan Hakları Yardım Derneği temsilcilerini ağırladı. Profesör Dr. İsa Saldaş ve ekibi, Kaymakam Bildirici ile bir araya gelerek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Görüşmede insan hakları ve sosyal yardımlar konusunda yapılan çalışmalar ele alındı.


480173791 1078496330986452 7989770867569240467 N

Kaynak: Gamze Karabulut