aday gümüş

Kaymaz Mahallesi Muhtar Adayı Ali Gümüş yine güzel bir hizmete imza attı. Gümüş ve beraberindekiler geceleri parkların daha güvenli bir hale gelmesi ve çocukların geceleri de parkları kullanabilmeleri için mahalledeki çocuk parkına güneş enerjili aydınlatma sistemi kurdu. Kurulan sistem mahalledeki herkesten tam not aldı. Kurulan sistem, mahalledeki parkların kullanımını artırarak güvenli bir ortam sağladığı da ifade edildi.

muhtar

PARKLARIN BAKIMI VE TEMİZLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILDI

Muhtar adayı Gümüş, parklardaki güvenliği sağlamakla kalmayıp aynı zamanda parkların bakımı ve temizliği için de çalışmalar yürütüyor. Ekip arkadaşlarıyla birlikte eski sanayi camisinin olduğu alanın kötü durumunu düzelten Gümüş, ışıklandırma ve çeşmelerin tamiratını da gerçekleştirdi.

çalışmalar

Afyon'da otluk alanda çıkan yangın söndürüldü! Afyon'da otluk alanda çıkan yangın söndürüldü!

PARA İÇİN DEĞİL HİZMET İÇİN!

Gümüş, yaptığı açıklamada, her parka güvenlik kamerası kurmayı düşündüğünü belirtti. Kendisinin elektrikçi olduğunu vurgulayan Gümüş, “Her parka kamera kaydı yapmayı düşünüyorum, kendimde elektrikçiyim. Muhtarlıktan alacağım maaşı cami ve park bahçelere harcayacağıma söz veriyorum. Para için değil hizmet için geldiğimi açıkladım. Parkı, fırını olmayan mahalleler var bunları kendi imkanlarımızla yapacağız”

çalışmalar

Gümüş, “Vatandaşın bu projeler sonrası bana geri dönüşleri çok güzel, çok gururlandıklarını söylüyorlar. Daha çok desteklediklerini görüyorum. Mahallede olan başıboş köpekleri kendi imkanlarımızla belediye yetişemediği zaman biz tutup götürüyoruz. Barınaklara teslim ediyoruz. Belediye ekipleriyle ortak işbirliği halinde kendi araçlarımızla başıboş köpekleri barınaklara güvenli bir şekilde ulaştırmak projelerimiz arasında. Çok şikayet alıyoruz çocuklar okula giderken çok korkuyorlar” şeklinde konuştu.

çalışmalar

DİĞER MUHTAR ADAYLARINA ÇAĞRI

Diğer muhtar adaylarına seslenen Gümüş, kazananın iyi hizmet sunacak, çalışacak ve toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek kişi olması gerektiğini vurguladı. Para alıp sadece beklemeyecek ve mahalle sakinlerinin yanında olacak birinin seçilmesi gerektiğini belirtti. Gümüş, diğer muhtar adaylarına seslendi, “İyi olan kazansın, çalışacak olan hizmet verecek olan, sadece para alıp yatmayacak olan, garibin, caminin yanında olacak kişi kazansın” dedi.

çalışmalar

çalışmalarçalışmalarçalışmalar

çalışmalarçalışmalar

006Ff0F7 Cb29 42D7 9994 0497536F6Ca9

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN