Geleneksel Türk okçuluğunu gelecek nesillere aktarmak, kadınların sporla daha fazla buluşmasını sağlamak ve hemşehriler arasındaki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla düzenlenen turnuva, coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.

Ayranpınar, Cevizlik, Çiğdemli, Dedeoğlu, Doğanbeyli, Eriç, Gülbahçe, Gölkaynak, Karaca, Kerer, Koçkar ve Taşbulak köylerinden kadınlar, geleneksel okçuluk etkinliğinde bir araya geldi.

TURNUVANIN GELENEKSEL HALE GETİRİLMESİ HEDEFLENİYOR

Kemahlılar Derneği tarafından yapılan açıklamada, organizasyonun hayata geçirilmesinde emeği bulunanlara ve turnuvaya katılanlara teşekkür edildi.

Fenerbahçe’ye Aston Villa maçı öncesi kötü haber: Lukaku sakatlandı mı?
Fenerbahçe’ye Aston Villa maçı öncesi kötü haber: Lukaku sakatlandı mı?
İçeriği Görüntüle

Açıklamada ayrıca, ilk kez düzenlenen turnuvanın önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirilmesinin ve daha geniş katılımla sürdürülmesinin hedeflendiği belirtildi. Organizasyonun, geleneksel spor kültürünün yaşatılmasının yanı sıra toplumsal dayanışmaya da katkı sunması amaçlanıyor.

Kaynak: İHA