Küresel Gazeteciler Konseyi Yerel Medya Meclisi’nin Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği program kapsamında KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ve Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Emin Güzbey, beraberindeki gazetecilerle birlikte Vali Dr. Naci Aktaş’la bir araya geldi. Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette bir süre görüşme yapılırken, yerel medyanın çalışmaları, gazetecilerin kent gündemindeki rolü ve Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen KGK programı hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından devam etti.

FARKLI İLLERDEN GAZETECİLER VALİLİKTE BULUŞTU

Afyon’da kadın emeği seralara yansıyor
Afyon’da kadın emeği seralara yansıyor
İçeriği Görüntüle

Valilik ziyaretinde KGK Genel Başkanı ve Antalya İl Temsilcisi Mehmet Ali Dim ile KGK Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Emin Güzbey’in yanı sıra farklı illerin il temsilcileri de yer aldı. Ziyarete Edirne İl Temsilcisi Lütfü Karakaş, Giresun İl Temsilcisi Mustafa Demir, Kayseri İl Temsilcisi Üstün Tuncer, Muğla İl Temsilcisi Elvan Göçer, Karabük İl Temsilcisi Serap Karaoğlu, Tunceli İl Temsilcisi Hüsniye Karakoyun, Erzurum İl Temsilcisi Esat Bindesen ve Samsun İl Temsilcisi Murat Dönmez katıldı. Heyet, Vali Aktaş ile yapılan görüşmede çeşitli konularda değerlendirmelerde bulundu.

VALİ AKTAŞ’A SAMSUN’DAN ÖZEL HEDİYE

Ziyaretin sonunda Samsun İl Temsilcisi Murat Dönmez tarafından Samsun’dan getirilen özel bir hediye, Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş’a takdim edildi. Hediye takdiminin ardından KGK heyeti ve Vali Aktaş, günün anısına toplu fotoğraf çektirdi. Ziyaret, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak: FEYZA ÖZAY TOPUZ