Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde, Onaylı Randevu Sistemi'ne geniş yer verildi.

81 ildeki emekliye ucuz otomobil piyangosu! Yarı yarıya düştü! 81 ildeki emekliye ucuz otomobil piyangosu! Yarı yarıya düştü!

Kizilcik Serbeti Ndeki Onayli Randevu Sahnesi 17386012 9456 M

Sağlık Bakanı Koca'dan Teşekkür Mesajı

Dizide yer alan bu sahneyi izleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dizi ekibine teşekkür etti ve "Çözüm her zaman ilgi görür. Teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. Bu paylaşım, bakanlığın yeni uygulaması olan Onaylı Randevu Sistemi'nin ne kadar başarılı bir şekilde işlediğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Sevilay'ın Onaylı Randevu Deneyimi

Dizide Sevilay karakterini canlandıran Özlem Çakar, hastane dönüşü Sönmez Hanım'a Sağlık Bakanlığı'nın yeni uygulaması Onaylı Randevu Sistemi'nden bahsetti. Sevilay, "Ablacım hiç bekletmediler. Yani bu onaylı randevu dedikleri sistem tıkır tıkır işliyor. Hatta gelemeyecekler için bir önceki akşamdan saat 8'e kadar randevularını iptal ederlerse başkalarına da yer açılıyor" diyerek sistemin etkinliğini vurguladı.

Kizilcik Serbeti Ndeki Onayli Randevu Sahnesi 17386012 9844 Amp

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dizide yer alan bu sahneyi X hesabından paylaşarak, "Onaylı Randevu Sisteminin sonuçları dizilere kadar konu olmaya başladı. Çözüm her zaman ilgi görür. Teşekkür ederiz" dedi. Bu paylaşım, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Kaynak: FATMA SEDA CAN