Sıla Türkoğlu, Serkan Tınmaz, Rahimcan Kapkap ve Emrah Altıntoprak gibi Kızılcık Şerbeti'nin sevilen oyuncuları, önceki akşam Nişantaşı'nda bir araya geldi. Birlikte zaman geçirdikleri mekandan çıkarken görüntülenen Türkoğlu, diziden ayrılacağı yönündeki söylentilere son noktayı koydu.

Sıla Türkoğlu, ekip arkadaşlarıyla iş dışında sık sık bir araya geldiklerini belirtti. "Hep yaptığımız bir etkinlikte yine buluştuk. İşlerim için İstanbul'dayım ama ailemin yanına İzmir'e gideceğim" dedi. Bu buluşmaların, ekip arasındaki bağı güçlendirdiğini ifade etti.

Sila Turkoglu Kizilcik Serbeti Nden Ayrilacagi 17505885 5004 M

"Haberlerden Haberim Yok"

Sıla Türkoğlu, diziden ayrılacağına dair haberlerin kendisine sürpriz olduğunu söyledi. "Ne zaman çıktı o haber? Benim haberim yok. Bir ara öyle haberler yapılıyordu. Beni gönderdilerse bilmiyorum ama devam ediyoruz. Haberleri de görmedim şu an sizden duyuyorum. Herkes bir şey yazıyor" ifadeleriyle söylentileri ciddiye almadığını belirtti.

Güzel oyuncu, iş yoğunluğu arasında ailesinin yanına İzmir'e gitmeyi planladığını da ekledi. İstanbul'da işlerim var ama ailemin yanına İzmir'e gideceğim dedi.

Sıla Türkoğlu'nun açıklamaları, Kızılcık Şerbeti dizisinin hayranlarını rahatlattı. Dizinin başrol oyuncusu, rolüne devam edeceğini teyit ederek, izleyicilerin beklentilerini boşa çıkarmadı. Dizinin geleceği hakkında herhangi bir belirsizlik olmadığını söyleyen Türkoğlu, hayranlarının desteğine teşekkür etti.

Emekli Maaş Promosyonları 25 Bin TL'ye Kadar Yükseldi! İşte En Yüksek Promosyon Veren Bankalar Emekli Maaş Promosyonları 25 Bin TL'ye Kadar Yükseldi! İşte En Yüksek Promosyon Veren Bankalar

Sıla Türkoğlu'nun esprili ve net açıklamaları, dizinin hayranları tarafından olumlu karşılandı.

Kaynak: GAMZE KOÇAK