Mahmut Koçak, 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti adayı olarak seçimlere katılmıştı. 2024 yerel seçimleri için yeniden aday olmak için başvuruda bulunan Koçak, AK Parti’den aday adaylığını açıkladı.

TASARRUF PAKETİ İKTİDARIN İSRAFININ İTİRAFIDIR TASARRUF PAKETİ İKTİDARIN İSRAFININ İTİRAFIDIR

Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda konuşan Mahmut Koçak, "Gel dediler biz de seve seve geldik" diyerek Cumhurbaşkanı tarafından davet edildiğini ve seçim öncesinde aktif bir şekilde çalıştığını ifade etti. Koçak, partisinin seçim koordinasyon merkezi tarafından kendisine verilen programı harfiyen uyguladığını ve teşkilatında hiçbir sorun yaşanmadığını da dile getirdi.

KUTLU YÜRÜYÜŞ

Mahmut Koçak, "Bizim derdimiz Afyonkarahisar'a hemşerilerimize adam gibi hizmet etmek" sözleriyle adaylık başvurusunu açıkladı. Koçak, halkın yüzünü güldürmeye devam edeceklerini, çaresiz kalmış insanlara yardım eli uzatacaklarını ve dualarını alacaklarını vurguladı. Ayrıca, babasından aldığı onurlu bir hizmet anlayışını çocuklarına da aktarmak istediğini dile getiren Koçak, teşkilat mensupları ve dava arkadaşlarıyla birlikte kutlu bir yürüyüşe başladığını belirtti.

Mahmut Koçak, herhangi bir kavgası olmadığını ve partide bir görevi bulunmamasına rağmen parti yönetimi ile her zaman iletişimde olduğunu sözlerine ekleyerek, kimseyle kavgasının olmadığını herhangi bir kopukluk veya sıkıntının yaşanmadığını söyledi. Çevresindeki insanların bunu iyi bildiğini ve yazan ya da çizenlerin de gerçekleri bilmediği için yazdıklarını ifade etti. 

Editör: Nurbanu Soy