Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve ardından tutuklanan Metin Şenay'ın üzerinden çıkan dijital materyaller, mahallenin korkunç gerçeğini gözler önüne serdi. İncelemeler sonucunda, birçok çocuğa cinsel istismarda bulunup bu eylemlerini kaydettiği belirlenen Şenay'ın, yıllar boyu süregelen suçları dehşete düşürdü. Özellikle 10 yıl boyunca sistematik istismara maruz kalmış ve bu süreçte felç geçiren R.Ş. isimli çocuk olgu, bu vak'anın ne kadar derin ve vahim olduğunu ortaya koydu.
Bağcılar'da yaşanan bir başka olayda, 12 yaşındaki M.Y. isimli çocuk bir gün okuldan çıktıktan sonra eve dönmedi. Endişelenen ailesinin başvurusu üzerine harekete geçen emniyet güçleri, yaptıkları dakikalar süren incelemeler sonucu M.Y.'nin okul çıkışında mahalledeki sucu Metin Şenay'ın aracına bindiğini tespit etti. Olayın aydınlanmasıyla Şenay'ın, çocuğu kandırarak "Seni evine bırakayım. Sen yorulma" diyerek arabasına aldığı belirlendi.
Bu olaylar sonucunda Metin Şenay'ın yargı önüne çıkarıldığı ve tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Yerel halk ve mağdur çocukların aileleri, soruşturmanın sürdüğü ve adaletin sağlanması için gereken tüm adımların atılacağı yönünde yetkililerden teminat aldı.
Metin Şenay kimdir? Çocuk istismarcısı şahıs tutuklandı mı, ne oldu?
Metin Şenay kimdir? Çocuk istismarcısı şahıs tutuklandı mı, ne oldu?
Kaynak: BÜLTEN
Trend Haberler
Afyon’da doktor sayısının neden az olduğu ortaya çıktı?
Afyon’da Silahlı Kavga: 2 Çocuk Babası Yaşamını Yitirdi

Devlet Kurumunu Zora Sokacak Paylaşımlar: Zümrüt Aral Skandalı

Afyonkarahisar’da Şiddetli Kavga!

Afyon’daki hastaneye bu yakışmadı!

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi alarm veriyor!