Bolvadin’e fabrika için ilk adım atıldı! Bolvadin’e fabrika için ilk adım atıldı!

Dr. Bağcı, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar'a geldi ve programı kapsamında ilk olarak memleketi olan Bolvadin ilçesinde Tarım ve Orman Müdürlüğü binasının açılışını gerçekleştirdi. Protokol üyelerinin de katıldığı törende konuşan Dr. Bağcı, yeni tesisten tarım sektörüne hayırlar gelmesini diledi ve Bolvadin'in tarım ve ormancılık alanında önemli bir merkez olduğunu vurguladı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Ahmet Bağcı, açılışta yaptığı konuşmada, bakanlık olarak üreticilere olduğu kadar tüketicilere de doğrudan hitap ettiklerini vurguladı. Dr. Bağcı, "Üreticilerimizin ürünleriyle tüketicilere dokunuyoruz" diyerek, tarım sektörünün her iki tarafına da değindiklerini belirtti.

Vali Yiğitbaşı, bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan yeni hizmet binasının Bolvadin ilçesine hayırlı olmasını diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin Belediye Başkan Adayı Derviş Aynacı ise, “Bugün ilçemizde önem arz eden şahsımında mensubu ve yıllardır projelendirilmesinde çok emek sarf etmiş olduğum Bolvadin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yeni hizmet binasının açılışının mutluluğunu yaşadık. Bolvadin’e hayırlı olsun. Açılışa katılan Sayın Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı ve Sayın Bakan Yardımcımız Dr. Ahmet Bağcı beyefendiye şükranlarımızı arz ederim” dedi.  

Konuşmaların ardından bina protokol üyeleri tarafından hizmete alınırken, Dr. Bağcı ise buradan ayrılarak Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Alkaloid Fabrikasını ziyaret etti. Ancak bu ziyaret basına kapalı olarak gerçekleşti.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN