Milliyetçi Hareket Partisi’nin büyük kurultay takvimi, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin başkanlığında gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ile milletvekillerinin katıldığı toplantıda netleşti. Görüşmede Türkiye’nin ve bölgenin gündemindeki siyasi, sosyal ve jeopolitik gelişmeler değerlendirilirken ülkenin karşı karşıya olduğu meseleler ve geleceğe ilişkin fırsatlar da ele alındı. Toplantı sonunda partinin 15. Olağan Büyük Kurultayı’nın 7 Şubat 2027 Pazar günü yapılması kararı alındı.

BAHÇELİ’DEN BİRLİK VE KARARLILIK VURGUSU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kurultay tarihinin açıklanmasının ardından yaptığı değerlendirmede, partinin geçmişinden ve milletin desteğinden aldığı güçle Türkiye’nin geleceği için çalışmayı sürdürdüğünü belirtti. İl ve ilçe kongrelerinin birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamında tamamlandığını ifade eden Bahçeli; Türkiye’nin bekasının, milletin huzur ve refahının, devletin bağımsızlığının ve Türk dünyasının birlik ve dirliğinin öncelikleri arasında bulunduğunu kaydetti. Milli birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi, Türkiye’nin bölgesel ve küresel ölçekte daha güçlü bir konuma ulaşması ve Türk dünyasının ortak geleceğinin oluşturulması yönündeki çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Bahçeli, büyük kurultayın 7 Şubat 2027 Pazar günü gerçekleştirileceğini duyurdu.

Yeniden Refah Partisi Afyon’da hangi çalışmaları gerçekleştirdi?
Yeniden Refah Partisi Afyon’da hangi çalışmaları gerçekleştirdi?
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 10 24 At 12.38.28

KAHVECİ: “LİDERE SADAKAT ŞEREFİMİZ, DAVAMIZA HİZMET VAZİFEMİZDİR”

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, kurultay tarihinin belirlenmesinin ardından yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar teşkilatlarının bu süreçte üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceğini ifade etti. Kahveci, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin liderliğinde kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Lidere sadakat şerefimiz, davamıza hizmet vazifemizdir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin takdirleriyle partimizin 15. Olağan Büyük Kurultayı’nın 7 Şubat 2027 Pazar günü gerçekleştirilmesine karar kılınmıştır. MHP Afyonkarahisar teşkilatları olarak biz de bu kutlu günde görevimizi yerine getireceğiz. Devlet aklı, çelikten irade ve sarsılmaz bir dava şuuruyla Türk milletinin istikbaline yön veren kıymetli Liderimizin izinde ve ülküleri doğrultusunda; durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Kaynak: FEYZA ÖZAY TOPUZ