AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, 57. Hükümet döneminde Bayındırlık ve İskân Bakanı olarak görev yapan Abdulkadir Akcan ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette, Akcan’ın devlet tecrübesi, ülkeye kazandırdığı hizmetler ve kamu yönetimine sunduğu katkılar memnuniyetle yad edildi.

B94542Cc 3A22 4C3B A511 47D3Cf89055E

DEVLET TECRÜBESİ VE HİZMET VURGUSU

Öğrencilere ne eğitimi verildi?
Öğrencilere ne eğitimi verildi?
İçeriği Görüntüle

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Milletvekili Arslan, Abdulkadir Akcan’ın görev yaptığı her alanda memleket sevdasını ortaya koyduğunu, birikimi ve samimiyetiyle kamu hizmetine değer kattığını ifade etti. Milletvekili Arslan, Akcan’ın geçmişten bugüne ülkeye kazandırdığı hizmetlerin her zaman saygıyla anıldığını vurguladı.

TEŞEKKÜR VE ŞÜKRAN

Milletvekili Arslan, ziyaretleri ve samimi sohbetleri dolayısıyla Abdulkadir Akcan’a teşekkür ederek, memlekete hizmet yolunda verdikleri emekler için şükranlarını sundu. Ziyaretin, karşılıklı iyi dilekler ve hatıra paylaşımlarıyla sona erdiği bildirildi.

Kaynak: Gamze Karabulut