Sinanpaşa’nın Akören bölgesinde meydana gelen otobüs kazası Afyonkarahisar’da büyük üzüntüye neden oldu. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayımlayan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, yaralılara da acil şifalar diledi.

“HER CAN BİZİM İÇİN KIYMETLİ”

Hasan Arslan, kazayı büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirterek, hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine ve yakınlarına sabır diledi. Arslan, “Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar, sağlık ekiplerimize kolaylıklar temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakan Gürlek Afyon ile ilgili hangi olayın gerçeğini anlattı?
Bakan Gürlek Afyon ile ilgili hangi olayın gerçeğini anlattı?
İçeriği Görüntüle

TRAFİK GÜVENLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ

Uzun yolculuklarda trafik kurallarına uyulmasının önemine dikkat çeken Arslan, hız limitleri ve sürüş güvenliği konusunda sürücüleri daha dikkatli olmaya çağırdı. Arslan, “Her can bizim için kıymetli. Bu acı olay, özellikle uzun yolculuklarda trafik kurallarına, hız limitlerine ve sürüş güvenliğine azami hassasiyet göstermemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.” dedi. Milletvekili Arslan, mesajının sonunda “Rabbim milletimizi her türlü kazadan ve beladan korusun.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ