Milletvekili Olgun, ülkenin geleceği olarak gördüğü öğrencilere hitaben, bu yolda attıkları ilk adımın önemini vurgulayarak, üniversite hayallerine bir adım daha yaklaşacakları YKS öncesinde heyecanlarını ve azimlerini paylaştığını ifade etti.

“SINAVA GİRECEK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Bu 5 şeyi yapanlar kilo vermek isterken alıyor! Kilo dostu 5 hata! Bu 5 şeyi yapanlar kilo vermek isterken alıyor! Kilo dostu 5 hata!

Milletvekili Olgun mesajında: ”Ülkemizin ve milletimizin umut çiçekleri, varlığımızın ve geleceğimizin teminatı kıymetli evlatlarımız, hayallerini kurdukları mesleklere kavuşma yolunda ilk adımı atarak geleceklerinin şekillenmesinde önemli bir aşama olarak nitelendirebileceğimiz Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na bu hafta sonu girecekler. Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenler ile ailelerine teşekkür eden milletvekili Hakan Şeref Olgun, sınava girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyor, geleceğimizin teminatı olan tüm gençlerimize başarılarla dolu mutlu yarınlar temenni ediyorum” diyerek cümlelerini tamamladı.

Kaynak: Gamze Koçak