Muğla'da Elektrik Kesintisi! Muğla'da Elektrik Kesintisi!

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Milletvekili Olgun, bu özel günde Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramını gururla kutladıklarını belirtti.

Db1774Dd 694F 4Ac5 9D59 25855Bfe91D4

“Demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin Önemi”

Milletvekili Olgun, mesajında 23 Nisan'ın aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş günü olduğunu vurgulayarak, çocuklarımızın mutluluğu ve geleceği için bir arada olmanın gururunu yaşadığını ifade etti. Çocuklarımızın umutlarının ve hayallerinin ülkemizin aydınlık yarınlarının teminatı olduğunu belirten Olgun, onlara sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek diledi.

10F518A2 E45E 4Aa6 B633 Cd5897F7B200

“Gelecek Nesillere Taşınacak Mirasımız”

Milletvekili Olgun, Türkiye Cumhuriyeti mirasını korumak ve daha güçlü bir şekilde gelecek nesillere taşımak için var gücüyle çalışacağını söyledi. Demokrasiye ve Cumhuriyete sahip çıkmanın her Türk insanının öncelikli vazifesi olduğunu vurgulayan Olgun, mesajını Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve şükranla anarak sonlandırdı.

Kaynak: GAMZE KOÇAK