Başkan Şahin ve Bakan Yardımcısı Alparslan’dan GastroANTEP Sergi Turu
Başkan Şahin ve Bakan Yardımcısı Alparslan’dan GastroANTEP Sergi Turu
İçeriği Görüntüle

Dünya Boks Şampiyonası’nda ringe çıkan milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu, üstün performansıyla final mücadelesine kadar yükseldi. Finalde güçlü rakibi karşısında sergilediği azim ve mücadeleci ruhuyla dikkat çeken Çakıroğlu, şampiyonluğu kıl payı kaçırarak ikincilik elde etti. Bu sonuçla Türkiye’yi uluslararası arenada gururlandıran başarılı sporcu, milli boksun yükselen yıldızı olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Dünya Boks Şampiyonası’nda finalde mücadele eden ve ikincilik elde eden milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu’nu tebrik etti.

“BİZLERİ GURURLANDIRDI”

Milletvekili Taytak, Çakıroğlu’nun finaldeki performansıyla Türk milletine büyük gurur yaşattığını belirterek, “Milli gururumuz Buse Naz Çakıroğlu, Dünya Boks Şampiyonası’nda ikinci olarak bizleri gururlandırdı. Tebrikler Buse Naz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Taytak, milli sporcunun başarılarının Türk gençliği için örnek teşkil ettiğini vurgulayarak, Türk sporunun her alanda daha güçlü bir şekilde yükselmesi için desteklerinin süreceğini kaydetti.

Kaynak: GAMZE KARABULUT