AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi İbrahim Yurdunuseven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Filistin ve Gazze meselesindeki cesur, adaletli ve ilkeli duruşuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Yurdunuseven, Erdoğan’ın tüm dünyanın sessiz kaldığı bir dönemde mazlumların sesi olduğunu vurguladı.

“ERDOĞAN, TARİHTE BÜYÜK HARFLERLE YAZILACAK BİR BAŞARIYA İMZA ATMIŞTIR”

Yurdunuseven, “Tüm dünyanın sustuğu bir zamanda, gür bir sesle Gazzeli kardeşlerimizin yanında duran; dik duruşu ve mücadelesiyle mazlumların dostu haline gelen Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugün tarihte büyük harflerle yazılacak bir başarıya imza atmıştır” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın artık sadece Türkiye sınırları içinde değil, tüm dünyada barışın ve istikrarın sembolü haline geldiğini belirten Yurdunuseven, “Küresel lider Erdoğan, sınırların ötesinde bir etki gücüyle barışın ve başarının mimarı olmuştur” dedi.

Bangladeş Büyükelçisi Amanul Haq’tan ATSO’ya Ziyaret!
Bangladeş Büyükelçisi Amanul Haq’tan ATSO’ya Ziyaret!
İçeriği Görüntüle

Kaynak: GAMZE KARABULUT