Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı liderliği ile Filistin halkının haklı mücadelesinin tüm dünyada duyulduğunu söyledi.

Milletvekili Yurdunuseven, Türkiye’nin tarih boyunca her zaman mazlumların yanında durduğunu ve bu tavrın Filistin davasında da aynı şekilde devam ettiğini belirtti.

“TÜRKİYE BU DAVANIN TAKİPÇİSİ OLACAKTIR”

Milletvekili Yurdunuseven, yaptığı açıklamada, Filistin’in bağımsızlık mücadelesinin sadece bölgesel bir mesele olmadığını, insanlık onurunun da bir sınavı olduğunu vurguladı.

Vali Yiğitbaşı, kadın girişimcileri kabul etti
Vali Yiğitbaşı, kadın girişimcileri kabul etti
İçeriği Görüntüle

Milletvekili Yurdunuseven, “Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın ortaya koyduğu irade sayesinde Filistin davası küresel ölçekte sahiplenilmektedir. Türkiye, adaletin ve haklı mücadelenin yanında olmaya devam edecek, Kudüs özgürlüğüne kavuşana kadar bu davanın takipçisi olacaktır” dedi.

Kaynak: GAMZE KARABULUT