AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semra Güzbey’i ziyaret ederek, 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan karma sergiyi gezerek incelemelerde bulundu. Kursiyerler tarafından el emeği göz nuru eserleri tek tek inceleyen Milletvekili Yurdunuseven, kursiyerleri tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

DEĞERLİ ESERLER ORTAYA ÇIKMIŞ

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Halk Eğitim Merkezinin yıl sonu açtığı sergiyi gezdiğini ifade ederek, “Gerçekten değerli eserler ortaya çıkmış. Özellikle el işçiliği sanatları ve resim bölümünü çok beğendim. Birde geçmişten bugüne intikal eden bazı değerlerimiz var. Özellikle annelerimizin, büyüklerimizin sandığında kalıpta şimdi topluma çıkıp yeniden değerlendirilen ürünler hoşuma gitti” dedi.

GELİR ELDE ETMEK ADINA GÜZEL BİR ÇALIŞMA

Örf, gelenek ve değerlerin yaşaması gerektiğini hatırlatan Milletvekili Yurdunuseven, “Bu konuda el işçiliği ve dokuma çok önemlidir. Bundan dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semra Güzbey başta olmak üzere kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Bugün bir şeyi de öğrenmiş olduk ki, dönem içerisinde sadece 25 bin kursiyer Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden belgelerini almıştır. Buda çok önemli ve çok değerlidir. Hem zaman kazanmadan değerlendirmek hem de sosyalleşmek ve gelir elde etmek anlamında güzel bir çalışmadır” diye konuştu. 

GÜZEL ESERLER ORTAYA ÇIKARIYORLAR

“Bir değerimizi kaybetmişiz” diyerek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semra Güzbey’in emekli olduğunu öğrendiğini belirten Milletvekili Yurdunuseven, “Kendisini buradan tebrik ediyorum. Arkanızda çok değerli izler bıraktınız. Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum. İnşallah Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz, yine halkımıza çalışmaya devam edecek. Buraya özellikle bayanlarımızı davet ediyoruz. Burada çok güzel eserler ortaya çıkarıyorlar” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semra Güzbey, Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’e ziyaretin anısına hediye takdim etti.  

2024 YILININ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI 2024 YILININ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kaynak: GÖKHAN KOCAASLAN