AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Kayseri Koordinatörü İbrahim Yurdunuseven, görevlendirildiği Kayseri ilinde temaslarına hızlı başladı. İlk olarak AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan ve Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin ile bir araya gelen Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, istişare toplantısında teşkilat mensuplarıyla görüş alışverişinde bulundu.

MELİKGAZİ VE TALAS İLÇELERİNDE YOĞUN PROGRAM

“Kocatepe Matematik Günleri” Düzenlendi
“Kocatepe Matematik Günleri” Düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Kayseri’nin önemli merkezlerinden Melikgazi ilçesinde partililerle verimli değerlendirmelerde bulunduklarını ifade eden Milletvekili Yurdunuseven, teşkilatla birlikte Kayseri’de yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ardından Talas ilçesine geçen İbrahim Yurdunuseven, Talas İlçe Başkanı Mustafa Kiraz’ın ev sahipliğinde, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın da katılımıyla partililerle bir araya geldi. Toplantılarda, teşkilat mensuplarının talepleri dinlenerek yerel yönetimle partinin uyumlu çalışmaları ele alındı.

KOCASİNAN’DA FİKİR TELAKKİSİ

Kayseri temaslarını sürdüren Milletvekili Yurdunuseven, son olarak Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu ve ilçe teşkilatlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Teşkilat mensuplarını tek tek dinleyen Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, illerdeki verimliliği artırmaya yönelik programların planlandığını, partinin hedef ve çalışmalarının sahada karşılık bulması adına görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

“Durmadan ve yorulmadan memleketimizin onun köşesindeki teşkilat üyelerimiz ve vatandaşlarımızla buluşuyoruz.” diyen Milletvekili Yurdunuseven, Kayseri’deki teşkilat buluşmalarının süreceğini kaydetti.

Kaynak: GAMZE KARABULUT