Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ile Yönetim Kurulu üyeleri; Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Mehmet Abdioğuları, M. Emin Birliktir, Faruk Kılınç, Ömer Elçi ve İsa Kuş tarafından karşılanan Muhammet Mısırlıoğlu’a İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Çiftçi ve Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve eşlik etti.

Vali Yiğitbaşı’na El Emeği Göz Nuru Hediye Vali Yiğitbaşı’na El Emeği Göz Nuru Hediye

Ziyarette konuşan İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Cemiyetin önemli bir vazifeyi icra eden insanlardan oluşmuş bir yapıya sahip olduğunu kaydetti.  Mısırlıoğlu, “Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti ve üyeleri halkın haber alma özgürlüğü için yoğun çaba harcayan ve çok önemli bir vazifeyi icra eden insanlardan oluşmuş bir yapıya sahip. Afyon Gazeteciler Cemiyetinde ki arkadaşlarımız Afyon’a çok büyük emek verdiler. Zaman zaman bazı zorluklar ile karşılaşıyorlar ama her şeye rağmen Afyonkarahisarlıya haber alma hakkını sağlamaya çalıyorlar. Bizler siyasi olarak sizleri çok yakın çalışma arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Samimiyetle söylüyorum, büyük şehirlerde görev yapacak bir ekip var burada.“ diye konuştu.

I M G 8636

“AFYON GAZETECİLER CEMİYETİ DENGE UNSURU OLARAK GÖREV YAPIYOR “

Görev değişikliklerini bir nöbet değişimi olarak algıladığını kaydeden Mısırlıoğlu, “Burası temsili bir makam, bu makamda cemiyette ki arkadaşlarımızın işlerini kolaylaştıracak, cemiyet üyelerinin hak ve hürriyetlerini sağlayacak çalışmalara imza atmak gerekli. Afyon Gazeteciler Cemiyeti ilimizde halkın tamamının doğru ve tarafsız haber alma noktasında bir denge unsuru olarak görev yapıyor. Bu kapsamda değerli Önder Artuk ve onunla beraber göreve gelen herkese başarılar diliyorum.” dedi

“KURUMLARLA İŞ BİRLİĞİ ŞEHRE BÜYÜK FAYDA SAĞLAYACAK”

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk, basın camiasının uyum ve iş birliği içinde, etik ve ahlaki değerler doğrultusunda çalışmasının şehre önemli katkılar sağlayacağını vurguladı. Artuk, “Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nde ağırladığım ilk siyasi misafir olarak sizleri görmekten mutluluk duyuyorum. Basın camiasında birlik ve beraberlik olduğunda, bunun faydası herkes için büyük olur. Afyon Gazeteciler Cemiyeti, yaklaşık 40 yıl önce kurulmuş ve fedakarlıklarla büyüyerek bugünkü halini almış bir cemiyettir. Basın camiasının deneyimli isimlerinin görev aldığı bu cemiyette bana bu görevi verdikleri için onur duydum. Sizlere de nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Basın camiası, ne kadar birlik içinde ve etik kurallara uygun çalışırsa, hem şehrimizin huzuruna hem de ülkemize büyük yararlar sağlayacaktır. Hep birlikte elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN