Festivalin bu yılki programı, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Festival çerçevesinde 13 büyük konser ve 50'ye yakın etkinlik, müzikseverlere geniş bir yelpazede eğlenceli deneyimler sunuyor.
İkinci günün ilk sahne performansı, Türk rock müziğinin sevilen grubu AYNA tarafından sergilendi. Grup, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşarak, enerjik sahne performansıyla binlerce kişiye coşkulu anlar yaşattı. AYNA'nın popüler şarkıları festival alanını dolduran katılımcılara unutulmaz dakikalar yaşattı.
Motofest'in ikinci günündeki konser maratonu devam ediyor. Saat 20:15'te Mela Bedel sahneye çıkacak, ardından 22:00'de ise Motive grubu müzikseverlere eğlenceli bir gece vaat ediyor.