Ziyaretin ilk bölümünde okul idaresiyle bir araya gelen Müdür Emeksiz, okulun genel durumu hakkında bilgi aldı. Görüşmede, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde yürütülen mesleki ve teknik eğitim faaliyetleri, sosyal ve akademik projeler ile ilçenin ihtiyaçlarına göre açılabilecek yeni bölümler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Ardından öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştiren Emeksiz, eğitim süreçlerine ilişkin görüş, öneri ve talepleri dinledi. Öğretmenlerin fedakâr çalışmalarına teşekkür eden Emeksiz, onların eğitimdeki katkılarının büyük önem taşıdığını vurguladı.

Ziyaretin sonunda, okul müdürü Emin Çınar ile birlikte yapımı devam eden yeni okul binası ve atölye inşaatında incelemelerde bulunan Müdür Emeksiz, firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alarak ziyaretini tamamladı. Emeksiz, yapılan yatırımlar ve yürütülen projelerin Emirdağ’da mesleki eğitimin kalitesini daha da yükselteceğini ifade etti.

Bakan Göktaş’tan ailesine sürpriz!
Bakan Göktaş’tan ailesine sürpriz!
İçeriği Görüntüle

Kaynak: GAMZE KARABULUT