Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, kentteki özel bir anaokulunda eğitim gören minik öğrencileri ağırladı. Çocukların emniyet teşkilatını yakından tanıdığı ziyaret, hem öğretici hem de renkli görüntülere sahne oldu.

Ziyaret kapsamında öğrenciler, polislik mesleğinin önemini yerinde görme imkânı buldu. Minikler polis ekipmanlarını deneyerek kendilerini bir günlüğüne “küçük polisler” gibi hissetti.

POLİS ARAÇLARI YAKINDAN İNCELENDİ

Trafik Eğitim Aracı’nda düzenlenen uygulamalı etkinlikte trafik kurallarını eğlenceli bir şekilde öğrenen çocuklar, ışıkları ve sirenleriyle dikkat çeken polis araçlarını da yakından inceledi.

Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, makamında misafir ettiği öğrencilerle içten bir sohbet gerçekleştirdi. Müdür Erol, iyi bir arkadaş olmanın, dürüst davranmanın ve derslere severek çalışmanın önemini miniklere anlattı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Program sonunda çocuklara sürpriz hediyeler verilirken, İl Emniyet Müdürlüğü minik kalplerin mutluluğuna ortak olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

AKÜ’den Süt Ürünlerinde Yeni Dönem
AKÜ’den Süt Ürünlerinde Yeni Dönem
İçeriği Görüntüle

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ