Liverpool ile yollarını ayıran Mısırlı yıldız Mohamed Salah, Trabzonspor ile sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a geldi. 34 yaşındaki futbolcu, resmi imza öncesinde Maslak'taki özel bir hastanede kapsamlı sağlık kontrolünden geçirildi. Kontrollerin sorunsuz tamamlandığı öğrenildi.
RESMİ İMZA BEKLENİYOR
Sağlık kontrollerinin ardından Mohamed Salah'ın, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ile bir araya gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Bordo-mavili kulüp, daha önce Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildirimle yıldız futbolcuyla transfer görüşmelerine başlandığını kamuoyuna duyurmuştu.
AKŞAM TRABZON'DA OLACAK
Resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından Mohamed Salah'ın akşam saatlerinde Trabzon'a geçerek taraftarlarla buluşması bekleniyor. Yıldız futbolcunun transferinin kısa süre içinde resmen açıklanması öngörülüyor.





