Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birlik Başkanı belirlendi! Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birlik Başkanı belirlendi!

Olgun; “24 Kasım Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ilk dersi ile başlayan seferberliğin günüdür. Bugünkü şartlarını düşündüğümüzde, sevgili öğretmenlerimizin bugünü buruk kutladıklarından eminim” dedi.

“24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ BAŞIMIZ DİK KUTLAYACAĞIZ”

Atanamayan öğretmenlerin ve görevdeki öğretmenlerin, daha iyi şartlarda çalışabilmelerinin takipçisi olacaklarını ifade eden İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun; “Fikri hür, vicdanı hür nesiller’ yetiştirmekle mükellef öğretmenlerimizin hürriyetini, ‘Sözleşme’ esaretinden kurtarmak için, elimizden geleni yapacağız. Başardığımızda, 24 Kasım Öğretmenler gününü başımız dik kutlayacağız. Bugünün zor şartlarında bile, çocuklarımızın, dolayısıyla geleceğimizin mimarı olabilen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. En büyük sıkıntılarının maaş yetersizliğinin ve her geçen gün kötüleşen çalışma koşullarının biran önce düzeltilmesini istiyorum” dedi.

ŞEHİT ÖĞRETMENLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANMAYI UNUTMADI

Milli değerlerimizde eğitimin rolünün büyük olduğunu ifade eden Milletvekili Olgun, ilk emri ‘Oku’ olan bir dine sahip olduğumuzun altını çizdi. Öğretmenlerin insan hayatının her safhasında yeri olduğunu belirten İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun; “Öğretmenlerimizden öğrendiklerimizle düşünce kalkabiliyor, yıkılınca onarabiliyoruz. Öğrendiğimiz ilk harfle başlayan öğrenciliğimiz de halen devam ediyor. Bizim ilk emri ‘Oku!’ olan bir dinimiz var. ‘Bir harf öğretene, kırk yıl köle olmayı’ vadeden, yol gösterenlerimiz var. Dahası savaş meydanlarından çıkıp, Başöğretmen olan Mustafa Kemal’imiz var bizim. Mukaddesatımızda da milli değerlerimizde de eğitimin yeri çok önemlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, eğitim uğruna toprağa düşen şehit öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” diye konuştu. G/A