Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bu ay içinde çalınan eşyalar üzerine harekete geçti. Çalışmalar kapsamında Çakır Mahallesindeki bir adresten 2 adet televizyon, 1 adet soba, 1 adet ocak, 10 adet halı, 1 adet buzdolabı, 3 adet tüp ve muhtelif mutfak eşyalarının çalındığı tespit edilirken, Dörtyol Mahallesindeki bir adresten 1 adet tv, elektrikli süpürge ve muhtelif malzemelerin ikamet bahçesine çıkarılarak hırsızlığa teşebbüs edildiği belirlenirken ayrıca yine Dörtyol Mahallesindeki bir adresten 3 adet soba, 2 adet tv, elektrikli marangoz aletleri, muhtelif ev eşyalarının çalındığı bildirildi.

FETÖ üyesi eski öğretmen tutuklandı! FETÖ üyesi eski öğretmen tutuklandı!

Son olarak geçtiğimiz günlerde Çakırköy Mahallesindeki bir adresten 1 adet ağaç kesme testeresi, 1 adet çim kesme makinesi, 2 adet ağaç kesme spirali ve 1 adet kaynak makinesinin çalınması olayının gerçekleşmesinin ardından Y.E.G. ve Ö.D. isimli şahısların eşyaları çaldıkları tespit edildi.  

Konuyla ilgili olarak şahısların ikametinde yapılan aramada; motorlu testere, lokma takımı, elektrikli süpürge, soba ve 6 parça soba karıştıcısı, çim biçme ipi, 4 adet bıçak ve çeşitli el tamirat aletleri ele geçirildi.

Öte yandan şüpheli şahıslar yapılan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: BÜLTEN