Parasi Olan Akin Akin Bundan Aliyor Altini Dolari Unutturdu Alan Para Basiyor 640X331

Piyasada yaşanan yükseliş yatırım yapacakların nasıl bir yol izleyeceklerini bulmalarında zorluyor. Sıcak bir gelişme yaşandı ve ünlü ekonomistten bir açıklama geldi. Detaylar haberimizde…

Parasi Olan Akin Akin Bundan Aliyor Altini Dolari Unutturdu Alan Para Basiyor

HANGİSİ DAHA ÇOK KAZANDIRIYOR! ALTIN MI? DOLAR MI? UZMAN İSİM AÇIKLADI: İŞTE DÜNYANIN YENİ GÖZDESİ

Parası olan yatırım araçlarını takip ediyor. Peki hangi yatırım aracı daha çok tercih ediliyor; altın mı dolar mı? Para? Daha fazla para getiriyor. Dünyanın en sevilen yeni yatırım aracını açıklayan uzmanın adı. Parası olan vatandaşlar altın, dolar, gümüş ve mevduat faiz oranlarının getirilerini araştıracak. Enflasyonun parasını ezmesini istemeyen vatandaşlar en karlı yatırım aracını bulmaya çalışıyor.

Altın fiyatlarındaki dalgalı hareketler, dolar kurundaki yatay dalgalanmalar ve düşen mevduat faizleri yatırımcıları yeni araştırmalara yöneltti. Bu sırada altın ve gümüş piyasası uzmanı İslam Memiş yeni bir yatırım aracını duyurdu.

DÜNYANIN GÖZDESİ OLACAK!

Bugüne kadar defalarca önerdiği madenle ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan İslam Memiş, bahsettiği yatırım aracının yakın gelecekte tüm dünya tarafından sevileceğini ifade etti. “Nereye yatırım yapmalıyım?” Yatırımcıya kobalt madeni teklif etti ve yatırımcı şöyle düşündü: Kobaltın yakın gelecekte dünyanın yeni gözde malzemesi haline geleceğini belirten İslam Memiş, erkenden direnenlerin büyük bir kâr elde edeceğini söyledi.

Uzun vadeli yatırımların vazgeçilmezi olan altının bu yıl kobaltla rekabet edemeyeceğini söyleyen İslam Memiş, “Gelecekte kobalt kesinlikle dünyada öncü rol oynayacak.”

UYARI: BU HABER YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Kaynak: FATMA SEDA CAN