İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin'in öncülüğünde, Mübarek üç ayların müjdeleyicisi olan Regaip Kandili münasebetiyle ilçe sakinlerine tatlı bir sürpriz yapıldı. Başkan Şahin'in talimatıyla bu özel günde, ikindi namazını müteakip cami çıkışlarında helva dağıtımı gerçekleşti.

Özel günlerin paylaşmanın ve dayanışmanın arttığı zamanlar olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Şahin, bu geleneği sürdürmenin hem sosyal birlik beraberliğe katkı sağladığını hem de manevi değerleri yaşattığını belirtti.

isce

Helva ikramından memnuniyetlerini dile getiren İscehisar sakinleri, Başkan Şahin'e bu güzel düşünce için teşekkürlerini iletti. Vatandaşlar, böyle özel günlerde yapılan ikramların hem toplumu bir araya getirdiğini hem de kandilin manasına uygun bir hal aldığını ifade ettiler.

isce

İkram geleneğinin sürdürülmesinin yanı sıra, Belediye Başkanı Ahmet Şahin kandil dolayısıyla bir de mesaj yayınladı. Mesajında, bu tür dini gün ve gecelerin toplum olarak daha fazla kenetlenmek ve dargınların barışmak için birer fırsat olduğunu vurgulayarak tüm vatandaşların kandilini kutladı.

100%

100%

Anneler Günü'nde Şehit Annesini Yalnız Bırakmadı Anneler Günü'nde Şehit Annesini Yalnız Bırakmadı

Kaynak: SAFİYE KALENDER