AK PARTİ'NİN AFYON'DAKİ İLK BELEDİYE BAŞKANI OLAN ABDULLAH KAPTAN, 2024 MAHALLİ SEÇİMLERİ İLE İLGİLİ ODAK’A KONUŞTU;

ZEYBEK BAŞKAN İLK BEŞ YILDA DENEYİM KAZANDI

ZEYBEK DÜRÜSTTÜR, SONUNA KADAR YANINDAYIM

İKİNCİ DÖNEMDE DAHA FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM

DÜRÜST BİR BAŞKAN EN AZ İKİ DÖNEM YAPMALI

Dünyaya 430 gram geldi! Dünyaya 430 gram geldi!

ZEYBEK HARAMZADE ZENGİNLERLE OTURUP KALKMIYOR

Adalet ve Kalkınma Partisinin 2004 yılında Afyon'dan Belediye Başkan adayı göstererek Belediye Başkanlığını kazandığı Abdullah Kaptan, İYİ Parti'nin kendisine teklif ettiği adaylık teklifini ret ettiğini dün ODAK’a açıklamıştı.

Recep Tayyip Erdoğan’ın politikalarını desteklediğini ve dünya lideri olarak ismini altın harflerle yazdırdığını ifade eden Kaptan, 2024 Mahalli İdareler Seçimi ile ilgili ODAK’a özel açıklamalarda bulundu.

‘ZEYBEK BAŞKAN'IN SONUNA KADAR YANINDAYIM’

Mehmet Zeybek’in Belediye Başkanlığında ilk dönemi olmasına rağmen hayırlı ve güzel işler yaptığını, uyumlu bir şekilde Afyon'u ilerletme sevdasında olduğunu gördüğünü söyleyen Abdullah Kaptan, ‘Mehmet Zeybek’i çok uzun yıllardır yakinen tanırım. Dürüsttür. Haram helal bilir ve bilerek asla hata yapmaz. Zeybek Başkan ilk Belediye Başkanlığı döneminde bir deneyim kazandı. Eğer Belediye Başkanı dürüst ise en azından iki dönem Belediye Başkanlığı yapmalıdır. Söylediğim gibi Mehmet Zeybek dürüst bir insandır. Haramzade zenginler ile oturup kalkmayan bir Belediye Başkanıdır. İkinci dönemde daha faydalı olacağına yürekten inanıyorum ve sonuna kadar da yanındayım’ dedi. ÖZEL HABER/ODAK HABER MERKEZİ

Editör: Fadime Özkaran