GÜNDÜZ DEPOLANAN ENERJİ GECEYİ AYDINLATIYOR

İstasyon Mahallesindeki tren yolu geçidinden başlayarak, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun önüne kadar uzanan yaklaşık 750 metre yol ve Kapalı Pazar yerinin olduğu yerden, Öğretmen Evi’nin bulunduğu caddeye kadar uzanan yaklaşık 900 metrelik alanda ışıklandırma çalışması gerçekleştirildi. Peyzaj ve çevre düzenlemelerinin yapıldığı bu alanlarda bisiklet ve yürüyüş yollarına ek olarak vatandaşların ihtiyaç halinde kullanması için sağlık araç ve gereçlerinin de bulunduğu ecza dolapları yapıldı. Güneş enerji panellerinin kullanıldığı yürüyüş yollarında, gündüz depolanan enerji gece ışıklandırılmasında kullanılıyor.

“HALKIMIZIN SAĞLIĞI ÖNCELİĞİMİZDİR”

“Yapılan bu gece ışıklandırma çalışmaları, ilçemizin sürdürülebilir ulaşım ve yaşam kalitesini arttırma çabalarımızın bir parçasıdır” diyen Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, “ Halkımızın sağlığı ve güvenliği her zaman önceliğimiz olmuştur. Bu projenin tamamlanmasıyla birlikte, yürüyüş ve bisiklet yollarımızın kullanımı daha da yaygınlaşacak, vatandaşlarımızın fiziksel aktiviteye teşvik edilmesi ve doğayla iç içe vakit geçirmeleri desteklenecektir. Daha temiz, daha sağlıklı ve daha güvenli bir yaşam için atılan bu adımın, ilçemizin genel yaşam kalitesine olumlu bir katkı sağlayacağına inanıyoruz. Siz değerli halkımızdan gelen geri bildirimleri dikkate alarak, kentimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sağlıklı ve mutlu bir gelecek dileğiyle” ifadelerini kullandı. HABER: BETÜL ÖZDEMİR

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Sandıklı'da Coşkuyla Anıldı! 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Sandıklı'da Coşkuyla Anıldı!

Editör: TE Bilisim