Sandıklı Belediyesi, toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde özel bir etkinlik düzenledi. Çınaraltı Alzheimer Gündüz Yaşam Konağı’nda gerçekleştirilen programa Belediye Başkan Vekili Vedat Kokkokoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Akpınar ve Sefa Esen, Kızılay Sandıklı İlçe Başkanı Şadi Çetin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Deniz Kartal ile Yunusemre Mahallesi Muhtarı Yaşar Akdağ katıldı.

Sandikli’da Dünya Alzhei̇mer Günü Etki̇nli̇ği̇ (4)

PROTOKOL ÜYELERİNDEN YAKIN İLGİ

Program boyunca konuklarla yakından ilgilenen protokol üyeleri, Alzheimer hastaları ve yakınlarıyla sohbet ederek moral verdi. Samimi ve sıcak bir atmosferde geçen etkinlikte misafirlerin keyifli vakit geçirmesi sağlandı.

Vali Yiğitbaşı’dan İzcilik Heyetine Kabul
Vali Yiğitbaşı’dan İzcilik Heyetine Kabul
İçeriği Görüntüle

Sandikli’da Dünya Alzhei̇mer Günü Etki̇nli̇ği̇ (6)

Etkinliğe katılan misafirler, gösterilen nazik misafirperverlik ve içten ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Katılımcılar, özellikle Belediye Başkan Vekili Vedat Kokkokoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Deniz Kartal’a teşekkür ederek, böylesine anlamlı bir günde yanlarında bulunmalarından ötürü mutluluklarını ifade ettiler.

Sandikli’da Dünya Alzhei̇mer Günü Etki̇nli̇ği̇ (3)

Belediye yetkilileri, Alzheimer hastalığının toplumun ortak bir meselesi olduğuna dikkat çekerek, bu tür etkinliklerin hasta ve hasta yakınlarının yalnız olmadığını hissettirmek açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Sandıklı Belediyesi’nin sosyal sorumluluk bilinciyle yürüttüğü çalışmaların artarak devam edeceği kaydedildi.

Sandikli’da Dünya Alzhei̇mer Günü Etki̇nli̇ği̇ (5)

Kaynak: GAMZE KARABULUT