Sandıklı’da 8 köyde kilitli parke çalışmaları tamamlandı
Sandıklı’da 8 köyde kilitli parke çalışmaları tamamlandı
İçeriği Görüntüle

Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genel asayişin ve kamu düzeninin korunması, suç ve suçlularla mücadele edilmesi ve trafik güvenliğinin artırılması amacıyla şok uygulamalar gerçekleştirdi.

140 ARAÇ DENETLENDİ

Uygulamalar kapsamında yapılan trafik denetimlerinde 140 araç sorgulandı. Kurallara aykırılıklar nedeniyle 2 motosiklet trafikten men edilirken toplam 423 bin 141 TL idari para cezası uygulandı.

araba ve yazı görseli olabilir

183 KİŞİNİN SORGULAMASI YAPILDI

Asayiş denetimlerinde ise 183 kişinin sorgulaması gerçekleştirildi. Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, uygulamalar sırasında başka herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadığı bildirildi.

DENETİMLER SÜRECEK

Genel güvenliğin ve kamu düzeninin korunması, suçların önlenmesi ve vatandaşların huzurunun sağlanması amacıyla gerçekleştirilen uygulamaların bu doğrultuda devam ettiği belirtildi.

bir veya daha fazla kişi, scooter ve sokak görseli olabilir

Kaynak: GAMZE KARABULUT