Sandıklı’da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Termal Turizm ve Gurbetçi Festivali’nin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu. Festival programı, kortej yürüyüşüyle başlarken ardından festival alanındaki stantlar ziyaret edildi. Vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelinerek festival heyecanı paylaşıldı.
GARDAŞ YARENLER FESTİVALE RENK KATTI
Programın devamında sahne alan Gardaş Yarenler, seslendirdiği eserlerle festival alanındaki vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Müzik programının ardından Sokak Futbolu Turnuvası Ödül Töreni gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri takdim edilirken, genç sporcuların başarıları da kutlandı.

OZAN MANAS SAHNE ALDI
Gecenin devamında sevilen sanatçı Ozan Manas sahneye çıktı. Yoğun katılımın olduğu konserde Sandıklılı vatandaşlar ve gurbetçiler doyasıya eğlendi. Festivalin ilk günü, müzik, spor ve çeşitli etkinliklerle birlik, beraberlik ve büyük bir coşku içerisinde tamamlandı.

FESTİVALE PROTOKOLDEN YOĞUN KATILIM
Festival programına Sandıklı Kaymakamı Batuhan Bingöl, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Siper, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yusuf Altın, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Murat Erkalan, Akharım Belediye Başkanı Süleyman Kaynak, belediye meclis üyeleri, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe protokolü, mahalle ve köy muhtarları ile basın mensupları katıldı. Festivalin ilk gününde vatandaşların yoğun ilgisinden duyulan memnuniyet dile getirilirken, etkinliklerin birlik ve beraberlik içerisinde sürmesi temennisinde bulunuldu. Sandıklı Belediyesi, festivale katılarak coşkuya ortak olan tüm vatandaşlara teşekkür etti.





