Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Şükrü Sarıdere, Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret etti ve duygusal bir şiir okudu. Ziyaret, Afyonkarahisar temsilcisi İsmail Kumartaşlı ile gerçekleşti.,

9C95C4D1 Cd4F 418E A6D0 C4A9C86E518D

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır ve Belediye Başkan Adayı Şükrü Sarıdere, Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret etti. Ziyaret, Afyonkarahisar temsilcisi İsmail Kumartaşlı ile gerçekleşti.

SARIDERE ZİYARETTE ŞİİR OKUDU

Ziyaret sırasında Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Şükrü Sarıdere, duygularını ifade etmek için bir şiir okudu. Sarıdere'nin okuduğu şiir, duygusal anlar yaşattı.

ŞİİRDEKİ İFADE DOLU SATIRLAR

Şükrü Sarıdere'nin okuduğu şiirdeki ifadeler şu şekildedir:

"Kayalıklarda şayak kalpaklı nöbetçi, Okşayarak gülümseyen bıyığını seyrediyordu Kocatepe’den. Dünyanın en yıldızlı karanlığını."

"Dağlarda tek tek ateşler yanıyordu. Ve yıldızlar öyle ışıltılı, öyle ferahtılar ki, Şyak kalpaklı adam nasıl ve ne zaman geleceğini bilmeden, Güzel ve rahat günlere inanıyordu."

"Ve gülen bıyıklarıyla duruyordu ki mavzerinin yanında, Birdenbire beş adım sağında onu gördü. Paşalar onun arkasındaydılar. O, saati sordu. Paşalar: ‘üç’ dediler."

"Sarışın bir kurda benziyordu. Ve mavi gözleri çakmak çakmaktı. Yürüdü uçurumun başına kadar, eğildi, durdu."

"Bıraksalar İnce, uzun bacakları üstünde yaylanarak, Ve karanlıkta akan bir yıldız gibi kayarak, Kocatepe’den Afyon ovasına atlayacaktı."

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL