Başrolde yer alan Savaş Alp Başar, Arbuzoy'un klasikleşmiş metni olan Leningrad Kuşatması'nda hayatta kalmaya çalışan üç genci canlandırarak izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor. Türkiye turnesi için heyecanla beklenen oyun, İstanbul gösterimlerinin ardından tüm Türkiye'yi gezmek için hazırlanıyor.

Galeri Savas Basar Fq Me7 I3P7Y

Söz Veriyorum adlı tiyatro oyunu, ünlü yönetmen Kemal Başar'ın yönetmenliğinde ve müziklerini Savaş Alp Başar'ın üstlendiği başarılı bir performans sergiliyor. Eleştirmenlerden tam not alan bu oyun, Kemal Başar'ın yönetmenlik dokunuşlarıyla yeniden hayat buldu.

Galeri Savas Basar K8 T Pd Yih T C

"SÖZ VERİYORUM": YENİDEN CANLANAN BİR KLASİK

Kemal Başar'ın farklı yorumuyla sahneye taşınan Söz Veriyorum, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor. Başrolde, tiyatronun genç ve yetenekli ismi Savaş Alp Başar yer alıyor. Oyun, Arbuzoy'un klasikleşmiş metni olan Leningrad Kuşatması'nda hayatta kalmaya çalışan üç genci konu alıyor. Savaş Alp Başar, hem oyunculuğuyla hem de müzikleriyle bu eserde kendini bir kez daha kanıtlıyor.

Maxresdefault-2

SAVAŞ ALP BAŞAR: YETENEK VE BAŞARIYI BİR ARADA SUNUYOR

Oyunun başrol oyuncusu ve müziklerinin yaratıcısı olan Savaş Alp Başar, son dönemin en dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi. Köksüz adlı sinema filmindeki performansıyla birçok ödül kazanan Başar, genç yetenekler arasında öne çıkıyor. Söz Veriyorum ile tiyatro sahnesine de güçlü bir giriş yapan Başar, izleyicilerden tam not almayı başarıyor.

Savas Alp Basar Konseri 202212917414

TÜRKİYE TURNESİ BAŞLIYOR: İZLEYİCİLERİ BEKLİYORUZ

Kirli sepeti izleyicilerine kötü haber! Dizi yeni sezona devam edecek mi? Kirli sepeti izleyicilerine kötü haber! Dizi yeni sezona devam edecek mi?

İstanbul gösterimlerinin büyük ilgi görmesi üzerine Söz Veriyorum tiyatro oyunu, şimdi de tüm Türkiye'yi gezmek için hazırlanıyor. İzleyiciler, bu muhteşem performansı kaçırmamak için biletlerini şimdiden ayırtabilirler.

Kaynak: FATMA SEDA CAN