Afyon Kocatepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü 1. sınıf öğrencisi Recep Hazar Kirez, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Yüzme Şampiyonası’nda 100 ve 200 metre serbest stil yarışmalarında Türkiye Şampiyonu olarak iki altın madalyanın sahibi oldu.

Sbf Öğrenci̇si̇ Ki̇rez’den Yüzmede Çi̇fte Şampi̇yonluk

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde düzenlenen 42 üniversiteden 313 sporcunun katıldığı Üniversiteler Yüzme Şampiyonası’nda; Recep Hazar Kirez 100 ve 200 metre serbest stil yarışmalarında Türkiye birincisi olarak çifte şampiyonluk yaşadı.

Sbf Öğrenci̇si̇ Ki̇rez’den Yüzmede Çi̇fte Şampi̇yonluk2

“BİZİ GURURLANDIRIYOR”

AKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak, elde edilen derecelerle öğrencilerin hem üniversiteyi hem de fakülteyi gururlandırdığını ifade etti.

Çocukların Neşesi AK Parti İl Başkanlığında Yankılandı
Çocukların Neşesi AK Parti İl Başkanlığında Yankılandı
İçeriği Görüntüle

Sbf Öğrenci̇si̇ Ki̇rez’den Yüzmede Çi̇fte Şampi̇yonluk1

Sporcuların motivasyonunun yüksek olduğunu belirten Prof. Dr. Ocak, “Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Karaman’da düzenlenen yarışmalarda şampiyonluklarla dönmüştük. Isparta’da gerçekleştirilen yüzme kategorisinde de şampiyonluğumuz var. Öğrencilerimiz yarıştıkları alanlarda derecelerle ya da şampiyonlukla dönmeyi başarıyor. Bu da bizi gururlandırıyor. Kendilerini ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Sbf Öğrenci̇si̇ Ki̇rez’den Yüzmede Çi̇fte Şampi̇yonluk3

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ise Türkiye Şampiyonu Recep Hazar Kirez’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Kaynak: GAMZE KARABULUT