Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde heyecan üçüncü maçla devam edecek. Serinin üçüncü karşılaşmasında Beşiktaş GAİN, yarın sahasında Fenerbahçe Beko'yu ağırlayacak. Kritik mücadele, İstanbul'daki Sinan Erdem Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak.
KRİTİK MAÇTA HAKEMLER BELLİ OLDU
Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan karşılaşmayı hakemler Mehmet Serdar Ünal, Mehmet Şahin ve Ali Şakacı yönetecek. İki takım da seride avantaj elde etmek için parkede mücadele verecek. Final serisinin ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe Beko'yu 88-80 mağlup eden Beşiktaş GAİN, seriye iyi bir başlangıç yaptı. Ancak ikinci karşılaşmada taraftarı önünde etkili bir performans ortaya koyan Fenerbahçe Beko, rakibini 93-68 yenerek seride durumu 1-1'e getirdi.
ŞAMPİYONLUK İÇİN ÜÇ GALİBİYET GEREKİYOR
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde üç galibiyete ulaşan takım, 2025-2026 sezonunun şampiyonu olacak. Serinin üçüncü maçı, iki ekip açısından da şampiyonluk yolunda önemli bir dönüm noktası olarak görülüyor.

