"Hop Dedik Ayhan" lakabıyla tanınan Güngör, Afyonkarahisar’da Watermall AVM’de canlı yayın yapacak. 14 Haziran 2024 tarihinde, saat 17.00 ile 20.00 arasında gerçekleşecek olan bu özel yayında, Güngör dinleyicileriyle buluşacak. Güngör, keyifli anların yaşanacağı bu özel yayın için tüm dinleyicilerini davet etti.

HOPDEDİK AYHAN KİMDİR?

Hopdedik Ayhan, radyo yayıncılığı kariyerine 1988 yılında DJ olarak başlamış ve o zamandan beri Türk radyo dünyasında önemli bir figür haline gelmiştir. Gerçek adı Ayhan olup, çocukken sessiz bir yapısı varken, bir süre sonra hiç susmayan biri haline gelmiştir. Bu dönüşüm, onu radyo yayıncılığına yönlendirmiştir.

KARİYERİNİN BAŞLANGICI

Emirdağlılar Belçikalıların damak tadını değiştirdi! Emirdağlılar Belçikalıların damak tadını değiştirdi!

1988 yılında DJ'liğe başlayan Ayhan, ilk olarak TRT FM'i dinlemeyi severmiş. 1990 yılında "Polis Radyosu"na başvurusu kabul edilmiş ve burada Uğur Gündoğan'dan radyoculuğun temel bilgilerini almıştır. İlk programı "Disco Show" ile radyo yayıncılığına adım atmıştır.

ÖZEL RADYOLAR DÖNEMİ

Özel radyoların açılmasıyla birlikte, 1992 yılında "Metropol FM"in kuruluşunda yer almıştır. Özel radyoların kapatıldığı dönemde "Konuşan Türkiye Radyosu"nda kaçak yayın yapmıştır. 1994 yılında Süper FM'e geçerek, "Interstar" yerli radyolarının başına geçmiş ve burada dört yıl görev yapmıştır. Daha sonra Radyo Tatlıses'e transfer olmuş ve iki yıl boyunca genel yayın yönetmenliği ve DJ'lik YAPMIŞTIR.

SONRAKİ YILLAR VE GELİŞMELER

2000 yılında askerlik görevinden sonra Radyo Klas'a transfer olan Ayhan, burada 11 yıl boyunca çalışmış, aynı dönemde Number 1 FM ve Number 1 TV'de yayınlar yapmıştır. 2011 yılında Radyo Turkuvaz'a geçmiş, burada üç yıl çalıştıktan sonra 2014 yılında Radyo Viva'ya transfer olmuştur. Ağustos 2016'dan itibaren bir yıl TRT FM'de program yapmış, Ocak 2018'den bu yana ise tekrar Radyo Turkuvaz'da yayınlarına devam etmektedir.

DİĞER FAALİYETLERİ

Ayhan, radyo yayınlarının yanı sıra il il gezerek festival sunuculuğu yapmakta, firmaların bayi toplantılarında sunuculuk görevini üstlenmekte ve çeşitli ajanslara bağlı olarak reklamlarda seslendirme yapmaktadır.

  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN