AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin başkanlığında gerçekleştirilen “Teşkilat Uzmanları Toplantısı”nda, teşkilat mensuplarıyla bir araya gelinerek saha faaliyetleri ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar değerlendirildi. Toplantıda, şehrin ihtiyaçlarına yönelik atılacak adımlar ile teşkilat çalışmalarının daha etkin yürütülmesine yönelik istişarelerde bulunuldu.
SAHA ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI
Toplantıda, mevcut saha faaliyetlerinin kapsamlı şekilde ele alındığı ve yürütülen çalışmaların etkinliğinin değerlendirildiği bildirildi. Teşkilat mensuplarının sahadaki gözlem ve önerilerinin, planlamalara yön vermesi açısından önemli olduğu vurgulandı.
BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Başkan Şahin, teşkilatın birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin başarıyı artıracağını belirterek, “Teşkilat uzmanlarımızla bir araya gelerek sahadaki faaliyetlerimizi değerlendirdik, önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmaları konuştuk. Birlik ve beraberlik içinde, aynı hedef doğrultusunda emek verdikçe başarılarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı. Toplantıda, güçlü teşkilat yapısı ile Afyonkarahisar’a hizmet hedefinin kararlılıkla sürdürüleceği belirtilirken, katkı sunan teşkilat mensuplarına teşekkür edildi.




