İlk turu 14 Mayıs’ta yapılan 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yüzde 50 artı bire takılmasının ardından seçim ikinci tura kalmıştı. Seçim çalışmaları kapsamında İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçe esnaflarıyla bir araya geldi.

İscehisarlı esnaflarla “Esnaf buluşması ve İstişare Toplantısı” adı altından bir araya gelen Başkan Şahin esnaflara konuşmasının başında ülkenin lokomotifi, ticaretin bel kemiği kıymetli esnaflarımız diye seslendi. Mayıs ayının 28’inde gerçekleşecek ikinci tur seçimlerini işaret eden BaşkanŞahin konuşmasında İscehisar 14 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi 28 Mayıs’ta seçimlerinde de Dünya Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gerekli desteği vererek üzerine düşeni yapacaktır. İscehisar Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Allah esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar nasip eylesin” dedi.

“Esnaf buluşması ve İstişare Toplantısı” adı altından bir araya gelen esnafları belediye düğün salonunda ağırlayan Başkan Şahin’i Ak Parti’nin ağır toplarıda yalnız bırakmayarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler. İstişare toplantısına Milletvekili Hasan Arslan, Belediye Başkanı Ahmet Şahin, önceki dönem Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, Ak Parti İscehisar İlçe Başkanı Metin Balaban, İl Genel Meclis Üyeleri Murat Dikmen, Mesut Çelen, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün, İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Sav, İscehisar Kadın Kolları Başkanı Dudu Sultan Buyruk, teşkilat üyeleri ile esnaflar katıldı. HABER: NURBANU SOY

Editör: TE Bilisim