T O K I Vergisiz Arsa Satiyor Birikmis T Lsi Olana Sudan Ucuza Yatirim Firsati 640X331

Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki 33 ilde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından KDV uygulanmadan arsa satışları gerçekleştirilmeye başlandı. Bu satışlar, yatırımcı ve bireysel alıcılar için dikkate değer bir imkan olarak, 48 ay taksit imkanı ile elverişli ödeme koşulları içermektedir.

Toki Vergisiz Arsa Satiyor Birikmis Tlsi Olana Sudan Ucuza Yatirim Firsati

8 ve 9 Mayıs 2024 tarihlerinde, Çarşamba ve Perşembe günleri, TOKİ’nin İstanbul’daki ofisinde ve Holiday Inn Otel’in Konferans Salonu’nda sabah saat 10:30 itibarıyla başlayacak olan açık artırma etkinliği düzenlenecek. 

İlgilenen katılımcılar, aynı zamanda internet üzerinden de tekliflerini sunabilecekler.

Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor

SATIŞA SUNULAN ARSALARIN ÖZELLİKLERİ

Sunulan arsaların toplamı 2.252.506 metrekare olup, bu alanlar konut, ticaret, sanayi ve turizm gibi farklı sektörler için uygundur. Adana’dan Yalova’ya uzanan geniş bir yelpazede konumlanan bu arsaların toplam piyasa değeri 16 milyar 466 milyon 270 bin 38 Türk Lirasıdır.

Toki Vergisiz Arsa Satiyor Birikmis Tlsi Olana Sudan Ucuza Yatirim Firsati 17575

ÖDEME KOŞULLARI VE BAŞVURU 

Arsalar için alım koşulları, yüzde 25 oranında bir peşinat ve 48 aylık taksitlendirme imkanı şeklinde belirlenmiştir. KDV muafiyeti uygulanan bu arsaların başvuruları, TOKİ’nin “www.toki.gov.tr” ve “www.emlakmuzayede.com.tr” internet siteleri üzerinden ya da 0 212 608 15 00 numaralı telefondan gerçekleştirilebilir.

Kaynak: GAMZE KOÇAK