Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor, sahasında RAMS Başakşehir’i konuk etti. Papara Park’ta oynanan mücadele 1-1’lik eşitlikle sona ererken, bordo-mavililer son dakikada gelen golle 3 puanı kaçırdı.
SON DAKİKADA GELEN YIKIM
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlanırken, Trabzonspor 73. dakikada Felipe Augusto’nun golüyle öne geçti. Maç boyunca üstünlüğünü korumaya çalışan ev sahibi ekip, uzatma dakikalarında büyük bir şok yaşadı. RAMS Başakşehir, 90+3. dakikada Davie Selke’nin golüyle skoru eşitleyerek Trabzonspor’un galibiyetine engel oldu.
KRİTİK PUAN KAYBI
Bu sonuçla birlikte Trabzonspor puanını 65’e yükseltirken, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı 6’ya çıktı. Şampiyonluk yarışında önemli bir avantajı kaçıran bordo-mavililer, haftayı kayıpla kapattı. RAMS Başakşehir ise hanesine 1 puan ekleyerek 48 puana ulaştı. Trabzonspor, hafta içinde Türkiye Kupası mücadelesinde deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililer, ligde ise bir sonraki haftada Konyaspor deplasmanında galibiyet arayacak. RAMS Başakşehir ise sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek.



